Her har vi testet nogle af de bedste 65 tommer tv i 2019. Der var engang, hvor et stort tv var 28″, men i dagens Danmark, der bliver størrelsen af fjernsynet bare større og større. Desuden bliver kvaliteten af billedet også bedre, men på et marked, hvor der kommer nye modeller til hele tiden, så kan det være svært at følge med, og få et overblik over, hvilke tv der rent faktisk er pengene værd.

Du kan sagtens få et godt 65 tommer tv til meget få penge, men det er sjældent det er pengene værd. Så hellere give lidt mere, og så måske få noget hvor billedet står knivskarpt, og det opfylder de ting du skal bruge. Både i dag, men også er sikret nogle år frem.

 • 9.989,00DKK - Gå til Produkt

  Man kan umuligt lave en liste over de bedste fjernsyn på markedet uden at have et Philips tv med. Philips har i årtier været blandt de ypperste producenter af tv og lignende produkter, så lad os se nærmere på 65PUS8503.

  Topkvalitet fra hilips

  Philips har altid været kundens garanti for skarpe og klare billeder, og dette ændrer sig ikke med Philips 65PUS8503, der med sin HDR Plus giver dig en lektion i hvad flot billedkvalitet og klare farver virkelig er. Du vil knap tro dine egne øjne og til prisen finder du næppe noget bedre på markedet.

  Dette er tv’et til dig, der vil have en oplevelse, som træder helt ud af skærmen. Philips 65PUS8503 er udstyret med det unikke tre-sidet Ambilight, der oplyser væggen bag fjernsynet og giver dig en visuel oplevelse af de helt store. Men det er ikke alt, for du får også den enestående P5 Perfect Picture Engine, der er en 5-i-1 billedbehandlingsenhed. Den sørger for at optimere alt på skærmen, så du altid får den bedst mulige oplevelse på skærmen.

  Kraftfuld ydelse

  Philips 65PUS8503 er et yderst kraftfuldt tv, der med sin Philips Quad Core processor giver dig mulighed for at benytte Android. Det giver dig mulighed for spil og sjov som du ikke oplever magen til ved andre fjernsyn.

  Med et 65PUS8503 fra Philips får du ikke bare et tv, men også et smukt møbel, der passer glimrende ind i ethvert hjem. Fjernsynet har et raffineret look, der på én gang er diskret men også stilfuldt. Noget for rigtige kendere.

  Philips 65PUS8503 tv’et for dig hvis du ønsker:

  • Klare farver og skarpe billeder
  • DTS HD Premium lyd
  • Et enestående design, med indbygget Ambilight
  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  9.989,00 9.989,00
  Gå til forhandler
 • 14.400,00DKK - Gå til Produkt

  Samsung UE55KU6505 Curved Ultra HD Smart Tv har nogle helt utrolige gengivelser af detaljer, når du ser HDR-indhold. Læn du dig bare tilbage, og det er næsten som at sidde i biografen og se en film. Dette Samsung TV gengiver alle farver helt naturligt, hvor Active Crystal Colour giver et helt kniv skarpt billede, med gode nuancer især indenfor hvid og sort. Opløsningen på dette TV er helt op til fire gange højere end Full HD Tv.

  UHD materiale gengives i en god kvalitet, via tv’ets indbyggede UHD opskalering. Det bevirker, at billedet altid står knivskarpt, også selv om kilden du ikke ser på er 4K. Det betyder også, at du faktisk kan få det der minder om et 4K format ud af dit TV, selv om det ikke bliver sendt i 4K. Billedet er desuden meget mere levende, og de sorte nuancer er helt klare og mørke.

  Smart HUB

  Samsung har lavet en Smart HUB, som er dit smart tv platform. Det gør at der direkte fra fjernsynet af, er adgang til TV-kanaler, spil, streamingtjenester som blandt andet Netflix. Det hele er nemt at betjene, og har en logisk opbygning.

  Det gør det også nemt, at dele dit indhold fra enten mobil telefon, tablet eller computer. Selve processoren i dette Samsung TV er også blevet kraftigere, det kan du mærke når du skifter fra program til program, eller webbrowser. Det operativsystem der er i tv’et er Samsungs eget Tizen. Der er desuden indbygget trådløst netværkskort, så du kan bare tilslutte fjernsynet dit netværk i hjemmet, og du slipper for yderligere ledninger.

  Inkluderet

  • Fjernbetjening
  • Batterier
  • Strømkabel
  • Brugermanual
  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  14.400,00 14.400,00
  Gå til forhandler
 • 17.499,00DKK - Gå til Produkt

  LG OLED65E8PLA er i den grad et fremtidens TV. Det har alt, hvad du kan forvente et fjernsyn af denne kaliber bør indeholde.

  Selve skærmen er super tynd, da det ikke har nogen baggrundsbelysning. Tykkelsen på fjernsynet gør det også rigtigt velegnet til, at hænge lige op på væggen. At det desuden er rigtigt smukt at se på, det gør det kun ideelt til at have i stuen.

  Det har selvfølgelig 4K teknologi, og med farver der er helt skarpe og klare. Hvis du på andre fjernsyn, sidder og ser på en sort nattehimmel, så er det ikke altid at stjernerne står helt klart. Dette er især gældende ved de tidligere versioner af LCD-TV. Men på dette OLED tv, der står de helt kniv skarpe.

  At TV’et desuden understøtter Dolby Vision, samt Ultra HD Premium, så kan du vist ikke forlange ret meget mere af den skærm. Dolby Vision er et format, som flere og flere film bliver vist i, og det garanterer skarpere og lysere billeder, med helt kniv skarpe kontraster.

  Det er ikke alle 4K TV der får Ultra HD Premium certificering, men netop dette certifikat er også med til at sikre dig, at dit TV yder sit bedste hvad angår både billede og lyd.

  Som sidste skud på stammen, så har LG samarbejdet med NASA og deres NASA UHD-Tv-Kanal. Dette er en kanal der fokuserer på rummet, og en af de ting der er vigtige der, er at vise en helt sort nuance i billedet. Så samarbejdet med NASA betyder, at LG har gjort alt for at ramme de sorte farver helt perfekt.

  Et rigtigt smart TV

  Du får med LG’s prisbelønnede WebOS Platform helt unikke muligheder. Det er nemt, det er hurtigt og det understøtter langt de fleste streaming tjenester, også Netflix.

  Du kan også zoome ind på detaljer i billedet, hvis det er hvad du vil. Det er bare at trykke på zoomknappen, så kan de selv bestemme hvor meget og hvor det skal zoome ind.

  At integrere dit TV med din Smartphone har aldrig været nemmere, du kan bare ved hjælp af en trådløs netværksforbindelse få indholdet fra din telefon, direkte over på skærmen. Om det er billeder, eller film det bestemmer du selv.

  Fjernbetjeningen kan håndtere alt hvad du har brug for. Du kan bruge bevægelse, stemmestyring eller gode gamle knapper til at kontrollere dit tv.

  Lyder i dette TV er der også gjort meget ud af. Selve lyd delen på TV’et er udviklet af Harman / Kardon, som har specialiseret sig i lyd billeder til TV. Det er med til at løfte oplevelsen af dette TV, at lyden er så dyb og nuanceret som den er.

  • OLED HDR
  • Uendelig Kontrast
  • Perfekte Farver
  • Blad Tynd
  • Lyd Designet af Harman Kardon
  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  17.499,00 17.499,00
  Gå til forhandler
 • 25.495,00DKK - Gå til Produkt

  Dette Samsung UE65KS9505T 9 Series Smart TV, er et af de bedre 65 tommers tv der er på markedet i øjeblikket. Tv”et er bedst i test i det danske forbruger magasin Tænk, og det er der en grund til. Det er energi klasse A+, så det bruger et minimum af strøm.

  Billedet på tv’et står ultra skarpt, og dets intensitivitet er til at få øje på. Samsung benytter sig af deres Quantum Dot-teknik. Det gør, at dette UHDTV har et farverum der er helt op til 64 gange større end Samsung’s traditionelle apparater.

  Med deres Ultra Black teknologi gør, at den sorte farve har en helt utrolig dybde og skarphed. Der gør også, at når de lyse farver vises, så bliver de klare og lysere farver også mere fremtrædende. Kontrasten på sort og hvid er med andre ord enestående.

  Baggrundsbelysning

  Dette Samsung UE65KS9505T 9 Series benytter sig en precision black teknologi, som udnytter en LED baggrundslysning, som gør billedet både mere leverende men også mere klart at se på.

  Ultra HD 4K

  Opløsningen på dette tv er UHDTV 4K, som er fire gange mere end hvad den traditionelle Full HD tilbyder. Dermed kan du opleve detaljer på dette TV, som du ikke kan på et almindeligt Full HD.

  Den kurvede skærm giver sammen med Ultra HD 4K, en helt unik fornemmelse af dybde i billedet. Det er ligesom om, at de ting der sker på skærmen får et helt andet liv, når skærmen er lidt kurvet. Den buede form gør også, at skærmen virker større end den er.

  Indbygget i tv’et er også Samsung’s Smart Hub. Det giver dig adgang til alt hvad hjertet begærer, lige fra almindelige tv-kanaler, streamingtjenester som Netflix og HBO, spil og meget andet.

  En anden god ting ved Samsung Smart TV er, at alt hvad du har på din mobil, tablet eller PC, det er nemt at vise på dette tv.

  Tv’et tilsluttes til dit trådløse WIFI, via det indbyggede trådløse netværkskort, på den måde slipper du for ledninger.

  Nøglespecifikationer

  • LED / 65 “
  • 4K UHD (3840 x 2160 pixels)
  • 100 Hz / Smart TV
  • Netflix TV / Viaplay TV
  • Energiklasse: A+
  • Baggrundsbelysning LED
  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  25.495,00 25.495,00
  Gå til forhandler

Et af de bedste tv som vi har testet, det er uden tvivl Samsung’s UE65MU6125 UltraHD Smart TV. Ikke alene har det et billede der står knivskarpt, det har også en kurvet skærm som gør at skærmen virker større. Det har desuden indbygget de fleste af de ting, der kræves i et moderne tv. Det fås komplet med trådløst WIFI, Netflix app, og mulighed for at dele ting fra din telefon, tablet eller pc over tv’et nemt og hurtigt.