Det kan være rigtig svært i dag at finde den bedste bluetooth højtaler, da markedet i dag er oversvømmet med utrolig mange forskellige højtalere.

Der var engang hvor det handlede om at have det største stereoanlæg, og hvor det at have et stort anlæg var det samme som at have god lyd. I dag er det meget anderledes da markedet er blevet oversvømmet med gode bluetooth højtalere.

Der findes primært 2 typer indenfor Bluetooth højtalere, enten dem som man har fast stående eller dem som man normalt har med ud af huset og eksempelvis tager med på stranden på en solskins dag. Men  i det at det er blevet så populært at have trådløse højtalere, er det også rigtig svært at overskue hvilke højtalere som faktisk levere god lyd og hvilke som ikke gør.

Vi giver her vores vurdering af absolut nogle af de bedste højtalere indenfor Bluetooth højtalere.

Produkter

 • 1.299,00DKK - Gå til Produkt

  Hvis man snakker omkring bedste bluetooth højtalere, er det svært at komme udenom Sonos. De er absolut nogen af de stærkeste på markedet indenfor Bluetooth højtaler markedet.

  Det som er det unikke ved Sonos er deres rum opdeling, lad mig prøve at forklarer. Når du køber en Sonos skal du koble den på dit netværk, herefter skal du hente Sonos egen app ned på dine enheder. Indeni i denne app kan du bagefter oprette dine forskellige rum i huset.

  Så lad os sige at du har 3 værelser i dit hus: Stue, køkken og soveværelse. Så kan du købe en Sonos Play: 1 højtaler til hvert rum. Du kan nu vælge at afspille din musik over samtlige højtalere, eller hvis du eksempelvis er i stuen og gerne vil hører noget godt pop musik og din kæreste er i køkkenet og laver mad og vil gerne hører noget Rock, så kan i faktisk afspille hver jeres musik på hver jeres højtaler.

  Så du kan dele det fuldstændig op, som du selv har lyst til. For et godt stykke tid siden, var jeg til fest hos en kammerat. Så skulle jeg på et tidspunkt på toilettet og var ved at falde bagover da jeg kunne hører musikken helt klart ude på toilettet! Jeg kiggede forvirrede rundt og så, så en Sonos højtaler på en hylde på toilettet. Min kammerat var ved at falde bagover af grin da jeg kom ud.

  Dermed kan du hurtigt opbygge dit helt eget “musik” center i hjemmet og langsomt udvide lidt efter lidt.

  Sonos højtalere er primært beregnet til at have i hjemmet og ikke tage med ud. Men i hjemmet gør de så også, hvad de skal. De levere lyd i topklasse.

  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  1.299,00 1.299,00
  Gå til forhandler

Generelt Information

Der findes utrolig mange andre absolut nævneværdige bedste bluetooth højtalere. Men vi har her prøvet at opsummere med dem, som vi selv har personlig erfaring med.

Når du nu skal ud på markedet og lede efter gode bluetooth højtalere, så er der visse ting som du skal være opmærksom.

Lyd

Det absolut mest vigtige når du indkøber en ny højtaler, om den er trådløs eller ej, er absolut lyden. Det kan være rigtig svært at vurdere om lyden er god, bare ved at kigge online og på prisen. Et godt eksempel er at jeg har en Bluetooth højtaler fra Nokia, som kostede 1200,- for et godt stykke tid siden, så den ligger i den dyrere ende. Den har utrolig god lyd på de normale pop sange, men ligeså snart at den afspiller numre med lidt ekstra bass, så kommer højtaleren simpelthen til kort.

Tilslutning

Langt de fleste Bluetooth højtalere, tilslutter man blot via. Bluetooth. Men derudover så tilbyder langt de fleste Bluetooth højtalere også AUX / JACK tilslutning. Men man skal være opmærksom på om det skal gå igennem en app fra højtaler mærket. Blandt andet har SONOS en app, som man skal kører musikken igennem. SONOS App’en understøtter langt de fleste musik applikationer såsom Spotify og så videre. Men man skal dog være opmærksom på, at hvis du eksempelvis bruger nyere apps på dine enheder til at afspille musikken kan du risikere at SONOS app’en ikke understøtter dette endnu.

Det er ikke så stort problem mere, da de større virksomheder som i dag kører det igennem deres egen app understøtter langt de fleste musik applikationer. Men vær dog opmærksom på det, da det er mega surt at stå i den situation at man faktisk køber en bluetooth enhed, men ikke kan bruge den korrekt.

På de nyere højtalere er der tit og ofte også USB-port, som giver dig mulighed for at opdatere højtaleren. Folk undervurdere tit denne funktion, fordi Bluetooth nu engang er bluetooth og hvorfor burde det opdateres? Men dette giver faktisk god mening i forhold til at fremtidsikre sin Bluetooth højtaler, så selvom at man får en ny telefon med nye Bluetooth teknologier, er du altid sikker på at din højtaler understøtter disse bluetooth standarder bedst muligt.

Batteri tid

Langt de fleste “hjemme” bluetooth højtalere vil altid stå til konstant strøm, så det vil derfor ikke skabe problemer med hensyn til batteri leve tiden. Men hvis du har en god bluetooth højtaler, som du tager med rundt så kan det være meget væsentligt at batteri tiden også er optimal. Vi mener selv at en batteri tid på de 8-10 timer plejer at være optimalt. Det vil sjældent være nødvendigt med flere timer. Men du kan dog også få gode bluetooth højtalere som kan holde op til 24 timer.

Prisen

Giver sig selv, at man får hvad man betaler for. Så hvis du køber en højtaler til 300 kroner, så skal du ikke forvente at få en “bedst bluetooth højtaler”. Men har du behov for en lille højtaler som du kan tage med på stranden til noget hygge musik, så er en højtaler til 300 kroner helt i orden.