Der er stadig utroligt mange husstande herhjemme der fyrer med brænde, og da det er de færreste i dag, der gider stå med en flækøkse dagen lang, så er en brændekløver et godt alternativ. En god brændekløver idag behøver ikke koste en formue, men den kan spare dig for rigtigt meget tid. Vi har kigget nærmere på nogle af de brændekløvere der er på markedet i dag. Du kan være rigtigt heldig, at finde en god brændekløver på tilbud, og vi kan ikke garantere, at det er den billigste pris vi har fundet frem til dig, men forhandleren er til gengæld en vi står inde for.

Produkter

Sikkerhedsudstyr

Pas på fødderne hvis bruger en brændekløver, det kan være en smertefuld oplevelse, hvis du får et stykke brænde ned over tæerne, så derfor vil vi råde dig til at investere i noget sikkerhedsudstyr til din nye brændekløver. En af de ting vi vil anbefale dig at få fat i, er et par sikkerhedssko, så ikke du får brændet ned over fødderne. En anden ting der kan være god at have, det er et par sikkerhedsbriller, for engang imellem, så kan der ryge en flig af når brændet flækket, og den kan ryge ind i øjnene på dig. Så når du alligevel er ude og investere i en ny brændekløver, så brug de ekstra penge, og få et par gode sikkerhedssko med, og sikkerhedsbriller. Det kan også være en ide med et par gode handsker, så du undgår splinter i fingrene.

Oversigt

Navn Motor Kløveretning Kløvetryk Kløvelængde
Powersplit 2000HV Benzin Lodret eller vandret 20 tons 63 cm
Bernado HS 13 E El Lodret 13 tons 110 cm
Ferax BVK 520 – 230V El Vandret 5 tons 50 cm
Texas Power Split 601 V El Lodret 6 tons 103 cm
Power Split 550H El Vandret 5 tons 52 cm

Konklusion

Hvilke brændekløver du skal vælge, det kommer an på dit behov. De ovenstående brændeflækkere, de er alle gode, nemme at brug og overholder alle sikkerhedskrav der skal være til en sådan maskine. Hvis du tager din brændekløver med ud i skoven, så er den benzindrevne brændekløver Powersplit 2000HV helt klart at foretrække. Ikke blot får du altså en brændekløver på benzin, så du slipper for irriterende ledninger, men du får den også på en trailer som nemt kan sættes på trækkrogen til bilen. Hvis blot du har brug for en kløver hjemme til huset, så vil vi helt klart anbefale Texas Powersplit 601V. Den koster godt nok lige lidt mere end nogle af de billigere modeller, men den er altså lidt hurtigere i brug, og så yder den 6 tons tryk, hvilket er nok til at flække de fleste stykker brænde. Desuden fylder den ikke alverden, selv om den er kraftig.