Opfyld din drengedrøm engang for alle. 

Dengang jeg var teenager var en af de store drømme at have sit eget Coca cola køleskab på ens værelse. Jeg kan tydelig huske at jeg havde en kammerat som havde det, og han havde altid kolde sodavand på køl, der var noget sejt over det og ligeledes utroligt praktisk.

Men hvorfor er der så den store interesse? Jeg tror på at det er hele konceptet omkring at man har mulighed for at placere det utallige steder, da Coca cola køleskabe til hjemmet også tit og ofte går ind under betegnelsen “mini køleskabe”. En oplagt mulighed er eksempelvis hvis du har et kontor, at have dit eget lille køleskab stående. Der kan også sagtens være andre ting i et Coca Cola køleskab, og kunne det ikke være cool at når venneparret er på besøg, at så invitere manden med ud i garagen eller kontoret og byde på en dejlig kold øl eller sodavand?

Det mest oplagte sted vil selvfølgelig være i din mande hule – Fordi lad os indse det, 90% af dem som vil købe sådan et mini køleskab er os mænd.

Men det er faktisk ret nemt at finde et lille køleskab til de behov, men at finde et køleskab som du på samme tid faktisk gerne vil vise frem, kan være en udfordring og det er her et Coca Cola køleskab er en oplagt mulighed. De er praktiske og så ser de faktisk bare utrolig seje ud.

Lad os se på mulighederne herunder og hvis du vil læse endnu mere omkring Coca Cola køleskabe, kan gå ned længere på siden. God læsning!

Produkter

Generelt Information

Hvorfor et Coca Cola Køleskab?

Jeg skrev lidt om det i indledningen, men jeg tror hele drenge drømmen omkring et Coca Cola køleskab, stammer fra da man var teenager og havde kun sit eget værelse, så hver gang at man skulle ud og have en kold sodavand eller lignende, så skulle man altid ud af værelset. Så flytter man hjemmefra og problemet opstår igen. Der er bare noget behageligt og ikke mindst lidt cool ved at have et lille køleskab stående ved siden af din kontor plads eller ude i garagen, hvor du kan snuppe en kold øl lige efter du har lavet dit håndværk.

Et godt eksempel er eksempelvis at jeg har et hjemme kontor herhjemme. Jeg har med vilje valgt at lade dette kontor være helt fra sig selv, så man skal gå ud af huset for at komme ind i kontoret. Dette betyder at når jeg sidder og arbejder og tænker: “Jeg kunne godt drikke en kold sodavand eller øl”, så skal jeg aktuelt ind i huset igen for at hente det. Jeg var så heldig at få et mini køleskab af mine venner for et par år siden, desværre ikke et Coca Cola Køleskab, men et tidligere køleskab som har stået på et hotel værelse, i kender dem, dem som mini bar tingene altid ligger og man betaler en formue for, fordi man altid ender med at tage lidt fra det på sit hotel ophold. Men altså det fik jeg og har nu stående ude på mit kontor, hvor det står lige under mit bord ved siden af min kontor plads. Det er super rart, at når jeg sidder og enten arbejder eller spiller computer at jeg lige kan række ned og tage noget koldt at drikke.

Det lyder måske banalt og måske lidt for et “luksus” problem at have, men når man først har muligheden for det, så er det bare super behageligt. Du kan også vælge den lidt sundere vej og smide et par flasker vand i dit mini køleskab og du er dermed løbende sikret dejligt koldt vand.

Mini Coca Cola Køleskab – Et almindeligt køleskab?

Et Coca Cola køleskab er faktisk bare et almindeligt køleskab, så du er sikret de samme ting som et almindeligt køleskab kan. Du kan også tit og ofte komme afsted med bare at købe et almindeligt mini køleskab, som tit og ofte koster det samme og du vil få samme funktionalitet. Men der er noget helt unikt ved et Coca Cola Køleskab, som du vil miste ved at købe et almindeligt. Men har du ikke pengene til et decideret Coca Cola køleskab, er det selvfølgelig en mulighed.

Med et Coca Cola køleskab får du også den kendte røde farve og Coca Cola logo skrift på, så du skal være lidt fan og være klar på hele designet.

Coca Cola køleskabe til salg – Hvor skal jeg købe?

De fleste hvidevarer forretninger i dag, sælger de 2 produkter her som vi viser. Vi henviser selv til Skousen i vores artikel, da de er kendt for pris garanti og bare generelt god kvalitet. Jeg har altid været tilfredse med dem. Men hvis du ikke har pengene her og nu, er der også rig mulighed for at søge på eksempelvis den blå avis eller gul og gratis. Du kan sagtens købe et brugt mini køleskab, det unikke ved mini køleskabe er at de holder i ufattelig mange år. Så selvom at det har været brugt et par år af en anden person, så kan det sagtens betale sig at købe brugt. Vær dog opmærksom på brugsridser og ligende. Og du skal især være opmærksom på energi mærket. Pas på, med at købe alt for gamle køleskabe online, da du hurtigt kan risikere at få et køleskab som har en del år bag sig og dermed også æder en del mere strøm end de nyere modeller. Så selvom du måske sparer et par 1000 kroner til at starte med, skal det nok æde sig op i sidste ende i strøm. Sørg for så vidt som muligt at købe minimum A i energimærke.

Hvis du vælger at købe brugt, skal du også være opmærksom på at det rent faktisk virker. Jeg har en kammerat som købte et ret dyrt amerikaner køleskab via. DBA, hvor han bare hentede det uden at teste det. En lang historie kort – Det virkede ikke og sælgeren var fuldstændig ligeglad og det endte ud i en længere sag. Men endte faktisk med at min kammerat endte op med et Amerikaner køleskab, som han først købte for 8.000 kroner og derefter måtte bruge 3.000 på en VVS’er. Så pas på derude.

En sidste mulighed, hvis du virkelig ønsker et Coca Cola Køleskab, men simpelthen ikke har pengene til det, er at købe ved hjælp af finasering. Skousen tilbyder det blandt andet. Du kan eksempelvis få Cool Cube til 62 kroner om måneden, indtil det er betalt ud. Det er hvert fald til at overkomme for de fleste.