Coca Cola Køleskab – Opfyld din drengedrøm

Opfyld din drengedrøm engang for alle. 

Dengang jeg var teenager var en af de store drømme at have sit eget Coca cola køleskab på ens værelse. Jeg kan tydelig huske at jeg havde en kammerat som havde det, og han havde altid kolde sodavand på køl, der var noget sejt over det og ligeledes utroligt praktisk.

Men hvorfor er der så den store interesse? Jeg tror på at det er hele konceptet omkring at man har mulighed for at placere det utallige steder, da Coca cola køleskabe til hjemmet også tit og ofte går ind under betegnelsen “mini køleskabe”. En oplagt mulighed er eksempelvis hvis du har et kontor, at have dit eget lille køleskab stående. Der kan også sagtens være andre ting i et Coca Cola køleskab, og kunne det ikke være cool at når venneparret er på besøg, at så invitere manden med ud i garagen eller kontoret og byde på en dejlig kold øl eller sodavand?

Det mest oplagte sted vil selvfølgelig være i din mande hule – Fordi lad os indse det, 90% af dem som vil købe sådan et mini køleskab er os mænd.

Men det er faktisk ret nemt at finde et lille køleskab til de behov, men at finde et køleskab som du på samme tid faktisk gerne vil vise frem, kan være en udfordring og det er her et Coca Cola køleskab er en oplagt mulighed. De er praktiske og så ser de faktisk bare utrolig seje ud.

Lad os se på mulighederne herunder og hvis du vil læse endnu mere omkring Coca Cola køleskabe, kan gå ned længere på siden. God læsning!

Produkter

 • 1.599,00DKK - Gå til Produkt

  Når man tænker på et Coca Cola Køle mini køleskab fra sine drengedrømme, så er chancen ret stor for at det ligner Cool Cube fra Scandomestic.

  Med dette Coca Cola køleskab  er man garanteret den fulde oplevelse af både udseendet og størrelsen.

  Cool Cube er med sin højde på 510 cm og bredde på 43 cm, lige præcis den størrelse som kan rumme din ramme sodavand eller øl og som kan placeres overalt. Dette køleskab er genialt til lige at have et par øl og sodavand på køl til vennerne.

  Cool Cube vejer lige omkring de 20 kg tomt, dette gør at selvom at der er lidt kg bagved, så er det muligt at flytte lidt rundt på Coca Køleskabet ved behov. Hvis du eksempelvis afholder et arrangement / fest, så vil det da også være ret cool at stille frem og smide øl og sodavand ind, så alle gæsterne både får set Cool Cube og på samme tid har rig mulighed for at hente afkølet drikkevarer i løbet af aftenen.

  Med sin energiklasse A+ og 84 kWh/år er du også sikret et strøm forbrug som du er sikker på absolut ikke ødelægger dit månedlige budget.

  Med sine 50 liter, er du også sikret plads til det vigtigste, men betyder dog også at du får svært ved at bruge dette som et almindeligt køleskab, hvorimod storebroren “High Cube” er noget større. Cool Cube er helt sikkert beregnet til lige at have et par øl og sodavand på køl og selvfølgelig også se total sej ud på samme tid.

  Sidst men ikke mindst, så får du absolut hele Coca Cola oplevelsen her, du får den vedkendte røde farve og det originale vedkendte Coca Cola skrift på døren og siderne. Yderligere får du selvfølgelig også en gennemsigtig rude som gør det muligt altid at kunne se ind i dit køleskab og se om det mangler genopfyldning.

   

  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  1.869,00 1.869,00
  Gå til forhandler
 • 1.599,00DKK - Gå til Produkt

  Dette Coca Cola Køleskab er et af de lidt større af køleskabene indenfor Coca Cola brandet.

  Men med sin højde på 84 cm og dybde på 56 cm, så er vi stadigvæk indenfor mini køleskab kategorien og du har dermed stadigvæk rig mulighed for at finde kreative placering til dette køleskab.

  Med dette mini køleskab får du på samme tid et køleskab med energi klasse A+, hvorimod det bedste enerig mærke er A+++, så dette køleskab ligger stadigvæk godt oppe i toppen i forhold til energimærkning, som dermed også giver dig mulighed for at have det kørende døgnet rundt. Med et strømforbrug på 139 kWh er der hvert fald ingen hindring.

  Yderligere har Scandomestic ligeledes gjort sig ekstra umage ved at sørge for at køleskabet nærmest ikke siger en lyd. Det er lykkes Scandomestic at komme ned på 39dB, dette er nærmest ingenting. Man siger at normalt toneleje ligger på 60 dB. Så jo, det kan høres, men er meget minimalt og du vil nærmest ikke bemærke det.

  Med sine 115 liter, får du et Coca Cola Køleskab, som faktisk også kan bruges til normalt brug, 115 liter anbefales til 1-2 personer til almindelig brug. Men til 2 personer, vil jeg personligt nok anbefale et lidt større køleskab.

  Yderligere får du med dette køleskab LED-belysning, som først aktiveres når du åbner køleskabet, det er ret naturlig funktion i køleskabe nu til dags, men er alligevel en rar funktion, især hvis du har dette stående i et rum som normalt ikke er så oplyst: Garagen, Kontoret og så videre.

  Med 6 hylder har du rig mulighed for at fylde på, om du enten vil have rent Coca Cola eller andre sodavand eller øl, så har du masser af muligheder for at fylde indeni i køleskabet.

  Scandomestic High Cube er over dobbelt størrelse af lillebroren Cool Cube.

  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  1.869,00 1.869,00
  Gå til forhandler

Generelt Information

Hvorfor et Coca Cola Køleskab?

Jeg skrev lidt om det i indledningen, men jeg tror hele drenge drømmen omkring et Coca Cola køleskab, stammer fra da man var teenager og havde kun sit eget værelse, så hver gang at man skulle ud og have en kold sodavand eller lignende, så skulle man altid ud af værelset. Så flytter man hjemmefra og problemet opstår igen. Der er bare noget behageligt og ikke mindst lidt cool ved at have et lille køleskab stående ved siden af din kontor plads eller ude i garagen, hvor du kan snuppe en kold øl lige efter du har lavet dit håndværk.

Et godt eksempel er eksempelvis at jeg har et hjemme kontor herhjemme. Jeg har med vilje valgt at lade dette kontor være helt fra sig selv, så man skal gå ud af huset for at komme ind i kontoret. Dette betyder at når jeg sidder og arbejder og tænker: “Jeg kunne godt drikke en kold sodavand eller øl”, så skal jeg aktuelt ind i huset igen for at hente det. Jeg var så heldig at få et mini køleskab af mine venner for et par år siden, desværre ikke et Coca Cola Køleskab, men et tidligere køleskab som har stået på et hotel værelse, i kender dem, dem som mini bar tingene altid ligger og man betaler en formue for, fordi man altid ender med at tage lidt fra det på sit hotel ophold. Men altså det fik jeg og har nu stående ude på mit kontor, hvor det står lige under mit bord ved siden af min kontor plads. Det er super rart, at når jeg sidder og enten arbejder eller spiller computer at jeg lige kan række ned og tage noget koldt at drikke.

Det lyder måske banalt og måske lidt for et “luksus” problem at have, men når man først har muligheden for det, så er det bare super behageligt. Du kan også vælge den lidt sundere vej og smide et par flasker vand i dit mini køleskab og du er dermed løbende sikret dejligt koldt vand.

Mini Coca Cola Køleskab – Et almindeligt køleskab?

Et Coca Cola køleskab er faktisk bare et almindeligt køleskab, så du er sikret de samme ting som et almindeligt køleskab kan. Du kan også tit og ofte komme afsted med bare at købe et almindeligt mini køleskab, som tit og ofte koster det samme og du vil få samme funktionalitet. Men der er noget helt unikt ved et Coca Cola Køleskab, som du vil miste ved at købe et almindeligt. Men har du ikke pengene til et decideret Coca Cola køleskab, er det selvfølgelig en mulighed.

Med et Coca Cola køleskab får du også den kendte røde farve og Coca Cola logo skrift på, så du skal være lidt fan og være klar på hele designet.

Coca Cola køleskabe til salg – Hvor skal jeg købe?

De fleste hvidevarer forretninger i dag, sælger de 2 produkter her som vi viser. Vi henviser selv til Skousen i vores artikel, da de er kendt for pris garanti og bare generelt god kvalitet. Jeg har altid været tilfredse med dem. Men hvis du ikke har pengene her og nu, er der også rig mulighed for at søge på eksempelvis den blå avis eller gul og gratis. Du kan sagtens købe et brugt mini køleskab, det unikke ved mini køleskabe er at de holder i ufattelig mange år. Så selvom at det har været brugt et par år af en anden person, så kan det sagtens betale sig at købe brugt. Vær dog opmærksom på brugsridser og ligende. Og du skal især være opmærksom på energi mærket. Pas på, med at købe alt for gamle køleskabe online, da du hurtigt kan risikere at få et køleskab som har en del år bag sig og dermed også æder en del mere strøm end de nyere modeller. Så selvom du måske sparer et par 1000 kroner til at starte med, skal det nok æde sig op i sidste ende i strøm. Sørg for så vidt som muligt at købe minimum A i energimærke.

Hvis du vælger at købe brugt, skal du også være opmærksom på at det rent faktisk virker. Jeg har en kammerat som købte et ret dyrt amerikaner køleskab via. DBA, hvor han bare hentede det uden at teste det. En lang historie kort – Det virkede ikke og sælgeren var fuldstændig ligeglad og det endte ud i en længere sag. Men endte faktisk med at min kammerat endte op med et Amerikaner køleskab, som han først købte for 8.000 kroner og derefter måtte bruge 3.000 på en VVS’er. Så pas på derude.

En sidste mulighed, hvis du virkelig ønsker et Coca Cola Køleskab, men simpelthen ikke har pengene til det, er at købe ved hjælp af finasering. Skousen tilbyder det blandt andet. Du kan eksempelvis få Cool Cube til 62 kroner om måneden, indtil det er betalt ud. Det er hvert fald til at overkomme for de fleste.

2017-02-19T21:46:25+00:00Bolig|