En bæresele kan være din redning i dagligdagen ved både at lette din hverdag og gøre tiden med dit barn endnu hyggeligere.

En bæresele kan være en forældres store hjælp i hverdagen. Den giver dig mulighed for at have armene fri til praktiske ting, samtidig med at dit barn får opfyldt sit tryghedsbehov. Især som nyfødt kan det være en lettelse i hverdagen. Nogle børn har også behov for ekstra tryghed, som de bliver større, og her kan bæreselen hjælpe jer begge. Bæreselen bruges også ofte på ture, hvor den tætte kontakt gør turen lidt mere hyggelig. Du kan altid have den med i barnevognen, så hvis behovet skulle opstå, så kan bæreselen tages i brug. Det giver også mere plads i barnevognen til indkøb.

Bæreseler bliver mere og mere populære, og udbuddet stiger. Du kan derfor finde mange forskellige bæreseler på markedet. Nogle bæreseler kan bruges op til 1 år, men flere kan bruges op til 4 år. Der er mange forskellige muligheder i bæreseler, og derfor må du beslutte dig for, hvor længe du skal bruge bæreselen, og hvordan du foretrækker, at den skal bruges.

Hvor længe kan den bruges?
Du kan bruge en bæresele til dit barn allerede fra nyfødt. Når du bærer din nyfødte tæt på din krop, så giver det en stor tryghed. Barnet vil ofte falde i søvn til dine bevægelser, fordi det er vant til det fra tiden i maven. Det giver derfor en god overgang til livet uden for maven. Til nyfødte kræver det, at du finder en bæresele med god hovedstøtte. Du kan ofte købe en babyindsats med til din bæresele, som kan bruges i lang tid.

Flere bæreseler kan bruges op til 4 år. Det kræver blot, at bæreselen er mere fleksibel. Som barnet bliver ældre, kan der være behov for at skifte bærestilling, og derfor bør du beslutte dig for, hvor længe du har lyst til at kunne bruge bæreselen.

Produkter

 • BabyBjörns bæresele er designet i luftigt trådnet, så bæreselen er let og åndbar. Det slidstærke trådnet er både blødt og nemt at vaske. Dertil er den designet ergonomisk, så det er behageligt for både bæreren og barnet at benytte bæreselen. Du kan justere sædet i bæreselen, så dit barn får den rette hofteposition, og de brede skulderremme og bæltet sørger for at fordele vægten korrekt for bæreren.

  BabyBjörn Carrier One Air kan bruges fra dit barn er nyfødt og op til 3 år. Bæreselen har en indbygget nakkestøtte, som nemt kan tilpasses dit barn. Du kan bruge bæreselen i fire forskellige positioner.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Coop.dk 1.239,00 0,00 1.239,00 Gå til butikken
 • Cybex 2 Go bæresele er udviklet i samarbejde med jordemødre og ortopæder, så både bærekomfort og siddekomfort er optimal. Bæreselens bløde polstring gør det behageligt at bruge den. Dertil fordeler bæreselen vægten, så du ikke overbelastes på skuldre og ryg. Cybex 2 Go bæresele aflaster også dit barns hofter, og sørger for at dit barn får den rigtige støtte i kroppen.

  Du kan bruge Cybex 2 Go bæresele fra dit barn er 3 måneder i fire forskellige bærestillinger: mave mod mave, barnets ryg mod mave, på hoften og på ryggen.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Coop.dk 399,00 39,00 438,00 Gå til butikken
 • Denne bæresele er en videreudvikling fra den populære 360 Carrier bæresele fra Ergobaby. Uden ekstraudstyr passer Omni 360 til dit barn fra nyfødt og til 3 år. Du skal blot justere sædet, så det passer til dit barn og giver den bedste støtte til hovedet og ryg. Dertil kan bæreselen også justeres for dig som bruger og for andre brugere af bæreselen, så den altid sidder ergonomisk rigtigt.

  Du kan bruge bæreselen i fire forskellige bærepositioner: ind mod maven, ud fra maven, på ryggen og på hoften. Så kan du også tilpasse bærepositionerne, som dit barn udvikler sig og gerne vil se mere til verdenen.

  Ergobaby Omni 360 bæresele er fremstillet af 100 % økologisk bomuld, som kan tåle maskinvask.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  919,00 29,00 948,00 Gå til butikken
 • Denne bæresele fra Ergobaby kan bruges fra spædbarn og op til 20 kg, som er omkring 4 år. Det anbefales at tilkøbe et spædbarnssvøb for at give ekstra støtte og komfort til de helt små børn. Du kan bruge bæreselen i tre forskellige bærestillinger: mod maven, mod ryggen og på hoften. Hoftebæltet og de polstrede skulderremme sørger for, at bæreselen sidder ergonomisk korrekt, så både du og dit barn har det godt.

  Til Ergobaby Organic bæreselen medfølger der en hætte, som kan beskytte dit barn mod sol og vind. Det slidstærke materiale og syninger sørger for, at I kan have glæde af bæreselen i lang tid.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Coop.dk 679,00 0,00 679,00 Gå til butikken
 • Ergobaby 360 Carrier bæresele er Bedst i test i kategorien ”Best Carrier” ved Mother & Baby Awards 2017. Og det er med god grund.

  Bæreselen er ergonomisk designet, og den kan anvendes fra 6 måneder op til 20 kg (omkring 4 år). Ved tilkøb af spædbarnsindsats kan du benytte den fra nyfødt. Du kan bruge bæreselen i fire forskellige bærestillinger, som altid sætter barnet i optimal siddeposition. Du kan øge og reducere bredden på sædet, så barnet altid har den rigtige hoftestilling. Dertil er der en ekstra støtte til hovedet, som både kan bruges, når dit barn sover og hvis det skal afskærmes fra solen. Med den rette indstilling kan du også amme imens du bruger Ergobabys 360 Carrier bæresele.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Coop.dk 1.199,00 0,00 1.199,00 Gå til butikken
 • Denne bæresele fra Mini Monkey sørger for at placere vægten på hofterne og maven, så du ikke belaster din ryg og skuldre, når du går tur med dit barn. Den ergonomiske bæresele har fire forskellige bærestillingerne, som du kan bruge fra barnet er nyfødt til det vejer 18 kg (omkring 3 år). Du kan få stor glæde ved Mini Monkeys bæresele, og det vil vise sig som snavs, men denne bæresele er også vaskbar, så den hurtigt er klar til brug igen.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Coop.dk 349,00 39,00 388,00 Gå til butikken
 • BOBA 4G Glacier bæresele har et neutralty og enkelt design. Dertil er bæreselen ergonomisk, hvilket sikrer god komfort, når du bruger den. Bæreselen kan tilpasses til brugere, så den altid sidder korrekt. Du skal bare bruge de justerbare remme, så både du og dit barn får den korrekte holdning og stilling.

  Du kan bruge BOBA 4G Glacier bæresele fra barnet er født og op til det vejer 20 kg. Der er en integreret spædbarnsindsats, som hjælper dit spædbarn med at sidde og holde hovedet. Derudover medfølger der også en hætte, som du nemt kan klikke på, når der er behov for beskyttelse mod vejret eller som ekstra støtte til dit sovende barn.
  På de lange ture skal du heller ikke bekymre dig om spisetider. Du kan nemlig amme dit barn med bæreselen på.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  895,00 0,00 895,00 Gå til butikken

Generelt Information

Bærestillinger

En bæresele kan have mange forskellige bærestillinger. Det betyder, at dit barn kan vende forskellige veje. Som nyfødt skal barnet altid vendes ind mod dig, mave-mod-mave. Det giver ekstra nærhed og tryghed, og skåner din nyfødte for alle de nye indtryk, det kan få, når I er på tur. Man anbefaler, at barnet først vendes udad, når det er fyldt 6 måneder.

Derudover kan nogle bæreseler også bruges på rygge