Giv dit barn hjemmesko, og vær sikker på, at de altid kan holde varmen.

Hjemmesko eller sutsko er en vigtig del af dit barns garderobe. De sikrer, at dit barn kan holde varmen på fødderne. Som børn har de fleste af os hørt, hvor vigtigt det er at holde fødderne varme, så vi ikke bliver syge. Nu er vi selv forældre, og ved at der er noget om snakken.

Dit barn vil bruge hjemmesko i mange timer. Mange institutioner forventer, at dit barn har hjemmesko med. Derudover kan hjemmesko bruges i alle sæsoner. Det handler blot om, hvorvidt der er fodkoldt, hvilket det sagtens kan være midt på sommeren. Når sutskoene nu skal bruges så meget, så er det vigtigt at finde de rette sko til dit barn.

Produkter

 • Angulus hjemmesko er designet efter den klassiske form som Chealsea sko. Hjemmeskoene er lavet af ruskind udenpå. Under bunden er der områder med naturgummi med en ruflet struktur med ruskind, som gør skoene ekstra skridsikre. Angulus hjemmesko er lette at benytte med praktisk elastikkanter på hver side.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  94,98 0,00 94,98 Gå til butikken
 • Denne model hjemmesko fra En Fant er designet med en stjerne på.
  Derudover adskiller den sig også fra velcrolukning med en elastikkant i åbningen af skoene, som holder tæt om barnets fod.
  En Fant hjemmesko er lavet af ruskind, som også hjælper dit barn med at holde fodfæstet.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  169,95 0,00 169,95 Gå til butikken
 • Disse hjemmesko fra Melton er fremstillet i naturfarvet rulam som ligesom uld giver en dejlig varm sko. Udvendigt er skoen lavet af ruskind med uld indvendigt. Skoen holder tæt på barnets fod med velcrolukning på skaftet.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  249,95 29,00 278,95 Gå til butikken
 • Denne model af hjemmesko fra Bisgaard er fremstillet med velcrolukning. Hjemmeskoen er produceret i 100 % naturligt og åndbart læder med skindfoer. Den skridsikre sål er lavet af både ruskind og skridsikkert gummi.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  349,95 29,00 378,95 Gå til butikken
 • Move by Meltons hjemmesko er fremstillet i skind og designet som sandaler. I modsætning til uldhjemmesko så passer denne hjemmesko godt til sommerhalvåret. Hjemmeskoene er lette at benytte med en smal velcro rem over vristen. Ydersålen er lavet af fleksibelt og blødt naturgummi, som hjælper dit barn med at holde fodfæstet.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  139,98 0,00 139,98 Gå til butikken
 • Celavis hjemmesko er fremstillet i 100 % uld med en blød sål af ruskind. Det er den perfekte sko til kolde tider og underlag. Hjemmeskoene er også skridsikre, og sidder godt fast på fødderne med velcrolukning henover foden. Det er en hjemmesko, der former sig efter fødderne.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  89,98 0,00 89,98 Gå til butikken
 • Pom Poms hjemmesko er fremstillet i blød ruskind indvendigt og på snuden. Den bløde gummisål med gummidutter gør skoene skridsikre, så de ikke forhindrer leg. Pom Poms hjemmesko sidder godt om børnenes fødder med velcrobåndet, der lukkes over vristen.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  139,98 0,00 139,98 Gå til butikken
 • Hjemmesko fra Petit by Sofie Schnoor er ofte lavet i gennemførte designs som denne model i skinnende rosa guld med en sommerfugl på fronten. Skoene er fremstillet med elastikbånd, der holder skoene fast på foden over vristen. Der er også syet små elastikstykker ind ved hælen, så hjemmeskoene er nemme at tage på og af. Hjemmeskoene er lavet med skind på indersiden, og ydersålen er lavet af fleksibelt gummi.

  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  74,98 0,00 74,98 Gå til butikken
 • Joha Futter

  94,98DKK

  Joha Futter kan fås i forskelligt design, men den quiltet struktur er et eftertragtet design. Hjemmeskoene består af to lag strækbar 10 % økologisk bomuld, så skoene ikke strammer om dit barns fødder. Under den smalle ribkant foroven er der en elastiksnøre, som bruges til at stramme hjemmeskoene ind om anklerne.

  Forhandler Pris Levering