At flyve med droner er ikke længere noget der behøver at koste en formue, og flere danskere end nogensinde før er interesseret i at købe en drone.

Det er dog noget af et marked at kaste sig ud i, så det kan være svært at finde den drone, der passer bedst muligt til dine behov. Heldigvis kan vi være behjælpelige med at finde en drone, der egner sig til dine behov og ikke mindst din tegnebog. Uanset om du ønsker at flyve indendørs, udendørs eller begge dele, så kan du finde det her. Derudover er der droner med kamera, så du kan lave vilde optagelser af dine aktiviteter og meget mere.

Herunder har vi samlet en række af de bedste droner på markedet, der passer til forskellige behov. Der er både noget for de erfarne dronepiloter, der gerne vil prøve kræfter med noget nyt. Men der er også droner til nybegyndere, der lige skal se om det er noget for dem. Der er sågar droner, der er så robuste at man kan give dem til sine børn.

Så hvis du kunne være interesseret i at få en ny drone til en fair pris, så læs med herunder og se hvad du kan finde.

Produkter

Følg disse råd når du køber en drone

Når man køber en drone, så vil man naturligvis gerne have mest muligt ud af den. Det betyder dog også, at man skal passe godt på den og vise hensyn til andre. Herunder har vi samlet en række forskellige ting, som man skal være opmærksom på, når man køber en drone.

Du skal bruge den rette mobilenhed

Mange droner bliver kontrolleret af mobile enheder fremfor drone-specifikke fjernbetjeninger. Dette er yderst praktisk medmindre man kun har en mobil, der er for gammel. Typisk vil man opleve at de nyeste droners software udelukkende virker med nyere smartphones, der benytter de nyeste styresystemer.

Sørg for at sætte dig ind i telefonens krav til mobilenheder før du køber en drone, ellers risikerer du at stå tilbage med en drone, som du ikke kan bruge.

Flyv under de rette omstændigheder

Selvom det kan være fristende, så er det vigtigt at man udelukkende flyver, når omstændighederne er gunstige. Hvis man bliver for overmodig, så kan man hurtigt risikere at man ødelægger sin drone eller mister den. Dage med klart vejr er det ideelle tidspunkt at flyve med drone på.

Droner er så lette at selv en lille brise kan få dig til at miste kontrollen. De fleste minidroner bør ikke flyve medmindre vejret et helt vindstille. Større droner kan måske godt klare en let brise. Så hvis du bør et sted, hvor det blæser meget, så bør du måske overveje at købe en drone til indendørs brug i stedet.

Selvom mange droner i dag kommer med lys, bør man ikke flyve med droner efter mørkets frembrud. Dronens lys viser kun hvor den er, men det kan ikke oplyse potentielle farer som træer eller bygninger.

Følg regler og love vedrørende flyvning med droner

Der findes en række regler for flyvninger med droner, som man bør være meget opmærksom på. En drone er et flyvende objekt, der kan forstyrre flytrafik og lignende, hvis den benytter forkert. Det gælder uanset om man flyver med droner eller almindelige fjernstyrede fly.

Men derudover bør man udvise almindelig forsigtighed og være i stand til at vurdere om noget er decideret farligt eller ulovligt. Sørg f.eks. for at du altid kan se din drone. Det er også vigtigt at du ikke flyver med donen nær lufthavne eller steder, hvor der er megen flytrafik, da dette kan forstyrre og skabe potentielle livsfarlige situationer. Flyv ikke med droner når vejret er voldsomt, da du kan miste kontrollen og udsætte andre for fare. Derudover bør du ikke benytte din drone når du er påvirket af alkohol.

De fleste af disse er sund fornuft, men det er overraskende, hvor mange der alligevel ender i en uheldig situation.

Udvis hensyn når du benytter din drone

Når man flyver i boligområder eller indenfor bygrænser, så bør man udvise stor forsigtighed og ikke mindst hensyn. Mange danskere er bekymrede over at det er nemt at krænke andres privatliv med droner, og det er faktisk en god pointe. Derfor bør man vise hensyn, så man ikke krænker og generer andre mennesker. Ellers kan man risikere at blive politianmeldt og det er der jo ingen, som har lyst til.

Hold dig til store åbne områder og undgå huse, skoler, stadion, kirker og travle veje. Sørg i stedet for at holde dig til offentlige parker, marker og andre steder, hvor man forstyrre mindst muligt.

Hvis der er mulighed for at du møder andre mennesker, så bør du undgå at flyve hensynsløst nær dem, ellers kan du få problemer. Især hvis du benytter en af de lidt større modeller, så bør du undgå at flyve direkte henover andre, da det kan gøre dem ukomfortable eller forskrækkede. Følg ikke efter andre med din drone, især ikke hvis den har et kamera monteret, da det kan få dem til at tro, at du filmer dem. Hvis du gerne vil få mest muligt ud af flyvning med din drone, så kan en klub for droneentusiaster være en rigtig god ide.

Hav det sjovt med din drone

Forhåbentlig har du fået noget godt ud af denne side, så du kan træffe en god beslutning og få den bedst mulige drone. Derudover håber vi at du følger reglerne og viser hensyn til andre mennesker, så der ikke er nogen, der ender i uheldige situationer. Droneflyvning er en fantastisk hobby, som kan give mange timers sjov og leg. Hvis du har behov for yderligere information, så er internettet din ven.

God fornøjelse.