Vi har kigget på udvalget af skægtrimmere/hårtrimmere/barbermaskiner og testet dem i forhold til pris og kvalitet.

Der findes rigtig mange producenter på markedet, som producerer ganske ude mærkede produkter, men alt for mange af dem, er ikke noget at skrive hjem om. Vi har udvalgt seks kendte mærker, som alle, på hver deres måde, lever op til vores høje standarder med hensyn til kvalitet og holdbarhed.

Da det er elektronikprodukter, så er der mange ting at gå i detaljer med, når maskinerne skal testes. Det gælder noget så vigtigt som driftssikkerhed, og det handler både om valg af materialer og for eksempel drivkraft – ledning og/eller batteri med mere.

Produkter

 • 39,00DKK - Gå til Produkt

  Philips er mastodonten indenfor barbermaskiner og hår- og skægtrimmere. De har rigtig mange år på bagen, og de har leveret solid elektronik til hele verden. Det som Phillips kan er, at følge med tiden og kunderne, og år efter år, levere de bedste maskiner på markedet, sådan at de fleste kunder føler sig tilfredse og godt tilpas. Følelse er noget som Phillips går meget op i, og det gælder også, når vi taler om barbering og trimning af skæg og hår. De går ikke på kompromis med noget som helst, og det er helt sikkert derfor, at de igennem mange år, har været førende indenfor feltet.

  Denne model, Philips BT5202/80 er meget mere end en helt almindelig trimmer, og du får faktisk et helt trimmersæt med til en rigtig god pris. Skæg+ og hårtrimmer og en bodygroom. Bodygroom er et helt nyt kapitel i Phillips´ store program, hvor du let og elegant kan fjerne hår fra kroppen eller huden, uden at risikere, at du får snitsår eller ømhed bagefter. Det er en af den mest skånsomme metoder der findes til dato, og en virkelig god opfindelse. Den følger med i sættet, ud over den lækre skægtrimmer.

  Skægtrimmeren har et godt og solidt metalskær, som gør, at du kan trimme dit skæg præcis som du selv lige tænker. Om du er i gang med at anlægge det helt vilde fuldskæg, eller du bare trimmer og vedligeholder den længde, som det har nu, er ligegyldigt. Denne trimmer klare alle opgaver, og med den medfælgende trimmerkam, så kan du indstille maskinen til lige den længde du ønsker. Den klarer opgaverne meget effektivt og utroligt hurtigt, så den er perfekt til den travle mand, som gerne vil hurtigt ud og på job tidligt om morgenen.

  Det er altid knivene eller skæret som er afgørende for, hvordan den perfekte trimmer virker, og Phillips har et suverænt knivsystem, som gør, at du får en meget effektiv trimning, men også en helt utrolig skønsom behandling, i forhold til dun hud og dit velvære øvrigt. Sammen med den meget solide og kraftige motor i maskinen, så finder du ikke en meget bedre maskine i hånden.

  Maskinen har 17 lås bare længdeindstillinger, som går fra 0,4-10 millimeter og med 0,2 millimeters præcision. Du skal bare dreje på det brugervenlige zoomhjul på grebet, og indstille din ønskede længde, og så kan du bare trimme løs. Det smarte system gør, at du får en meget ensartet trimning, og med det effektive skær, så bliver det hele meget nemmere og langt mere behageligt end med andre modeller på markedet.

  Du kan oplade maskinen på lidt over en time, og så vil du have strøm til cirka en times brug. Hvis det ikke helt er nok, så kan ledningen sagtens sidde i maskinen, mens du trimmer videre. Når du er færdig med dit arbejde, så kan du rengøre det hele under rindende vand, da maskinen er 100 procent vandtæt. Maskinen eller hele sættet leveres med to års garanti, og du behøver ikke tænke på strømadapter hvis du skal til udlandet, den virker alle vegne.

  Phillips BT5202/80 er er rigtigt godt valg – både for dig og dit flotte skæg, og så er prisen helt ok, i forhold til at det ekstra udstyr, som følger med sættet.

  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  Coop.dk 0,00 39,00
  Gå til forhandler
  499,00 499,00
  Gå til forhandler
 • 1.249,00DKK - Gå til Produkt

  Panasonics hårtrimmer ER1611 er svaret på mange mænds behov, når det handler om skæg- og hårtrimning. Flere og flere mænd vælger at få skæg, og så skal det pleje og holdes vedlige. Det stille høje krav til både mand og udstyr. Manden skal virkelig være om sig med sit skæg, da det eller vil se uplejet og usoigneret ud, og det virker ikke særligt godt på omgivelserne. De fleste mænd ved dog godt at udseende betyder en del, når man møder andre mennesker, og af et skæg som ikke er veltrimmet og fint, det vil afskrække mange for kontakt. Derfor er trimningen også vigtig. Manden skal også lære helt nye ritualer i forhold til plejen og trimningen, men det kommer jo også lidt an på, hvad han vil med sit skæg. Har han en plan? skal det vokse sig længere, eller skal det blive som det er?

  Uanset hvad der skal ske med skægget, så skal det trimmes, i hvert fald så det virker soigneret. Det kan denne model fra Panasonic sagtens klare. Panasonic har i flere år leveret utallige maskiner til alverdens mænd, og de har specielt været glade for den høje kvalitet, og den meget effektive trimning, som Panasonic giver skægget eller håret. Skæret er en utrolig vigtig del af maskinen, og her har denne model et helt særligt effektiv skær, som giver en fuldstændig ubesværet trimning, og en helt fantastisk følelse bagefter. Nogle maskiner kan godt giver irriteret eller øm hud efterfølgende, men det er ikke tilfældet med denne her.

  Hårtrimmeren fra Panasonic er meget egnet til både professionelt og privat brug. Men det at for eksempel frisører anvender denne model i deres forretning, må helt klart fortælle forbrugerne, at her er en maskine som holder hele vejen, og so gør arbejdet godt nok, i alle henseender.

  Maskinen kan lades op på meget kort tid, cirka en time, og så er der power til omtrent 50 minutters trimning, og hvis du kører med ledningen i, så er det jo ubegrænset tid. Designet og den lave vægt, gør at maskinen ligger godt i hånden, og der er styr på det, når der skal trimmes. Du kan indstille skærehøjden til mellem 0,8 og 2,0 millimeter uden afstandskam, og du ved med det samme, hvornår den trænger til en opladning, for så lyser en lille lampe op. Den leveres med lade stander, tre afstandsstykker og en udførlig brugervejledning, som du bør læse før brug.

  Du får virkelig en meget effektiv hår- og skægtrimmer i denne model, og den vil holde i rigtig mange år, som så mange andre maskiner fra Panasonic. Det er et solidt brand med super gode løsninger for brugerne af deres produkter, og den vil helt sikkert leve op til dine høje krav, om en effektiv og skånsom trimning af dit flotte skæg.

  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  1.249,00 1.249,00
  Gå til forhandler
 • 443,10DKK - Gå til Produkt

  Her er alle mænds drømme maskine, og det er ikke helt uden grund. Den ligger måske ikke i den dyreste ende af skalaen for de mange modeller på markedet, men det er der en helt naturlig årsag til. Den er som Rolls Royce er for biler. Du får ganske enkelt en mere suveræn maskine på markedet, og det vil du hurtigt opdage. Remington har igennem masser af år fremstillet de allerbedste barbermaskiner og skægtrimmere i verden, og de har masser af fans rundt om, som aldrig ville bruge andet. Det skyldes deres helt usædvanlige høje kvalitet, og deres valg af materialer til deres maskiner.

  Mange andre producenter, selv konkurrenter som kommer tæt på Remington i kvalitet, benytter stål i deres skærehoveder, men det er ikke godt nok til en rigtig Remington. Her skal det være det bedste af det bedste, og det er titanium. Det koster godt god spidsen af en jetjager, men hvis det kan løfte kvaliteten, og forbedre resultatet for deres kunder, så er det lige noget for Remington. Titanium er bare bedre, hårdere og skarpere end alt andet, og det holder i langt længere tid end for eksempel rustfrit stål. Skæret bliver næsten dobbelt så skarpt, og det giver endnu mere præcise trimninger, og det giver en langt bedre, mere skånsom trimning for dig og din hud. Det går også lidt hurtigere end med et almindeligt skærehoved, og det betyder tidsbesparelse for dig, som har lidt travlt om morgenen.

  Remington MB4110 har titaniumbelagte skær, som gør den til en helt suveræn og effektiv trimmer, som betyder at den er meget præcis og hurtig. Du får ikke en mere holdbar og slidstærk maskine, og det betyder, at du vil få glæde af den i rigtig mange år fremover.

  Maskinen har to forskellige hoveder, som du kan udskifte efter behov. Du må selv teste det lidt af, hvilket hoved du vil bruge til hvad, men et er sikkert, du vil få alle muligheder med denne model. Den leveres med to afstandskamme, hvor den ene kan trimme skægstubbe og den anden det lidt mere fyldigt skæg. Med den anden kan du næsten lave en tæt barbering. Du vælger selv.

  En rigtig smart løsning ved denne model er, at den kan skilles ad, så begge afstandskamme kan vaske i vand efter brug. Der findes ikke noget bedre end en ren trimning, og det gør at din maskine får en længere holdbarhed. Remingtom MB4110 modellen her, er også anderledes på andre områder end konkurrenterne. For eksempel kan den lades via din barbære computer og et USB stik, hvis de er meget på farten eller rejser rigtig meget. Det er smart og moderne.

  Maskinen er helt klart en af de bedste på markedet, og den er alle pengene værd, og lidt mere til. Remington har givet den gas med denne model, og den kommer meget tæt på det som alle drømmer om. Når du investerer i denne model, så er der mange som vil blive rigtig misundelige, for den laver bare et bedre stykke arbejde end mange andre. Den har en driftstid på cirka 40 minutter uden ledning, og leveres med opbevaringstaske samt tre års garanti.

  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  404,10 443,10
  Gå til forhandler
 • 1.149,00DKK - Gå til Produkt

  Modellen her, Wella Professional HS 61, er en rigtig hår maskine, som rigtig mange brugere har valgt før dig. Det er den perfekte løsning for dig som går meget op i alle detaljer. Den egner sig til skægtrimning, til at små tilpasse din frisure en gang imellem, når du lige synes det. Du kan barbere dig i nakken, trimme dit skæg og bakkenbarter, eller lave sjove eller smarte detaljer i dit hår. Maskinen er i et meget flot design, og et lækkert ergonomisk greb, så du altid føler, at du har styr på både maskine og ansigt/hoved.

  Hovedet på Wella HS 61 er produceret i rustfrit stål, og det betyder, at skæret er meget skarpt, og at det klarer alle udfordringer helt fantastisk. For eksempel kan du med trimmeren rette dine flotte og tætte bakkenbarter, trimme dine nakkehår, på ben, under arme, og meget mere. Maskinen kan indstilles eller justeres fra tre til seks millimeter, hvis du påsætter det medfølgende afstandsstykke.

  Når du skal vælge den helt rigtige model for dig og dine behov, så betyder skærehovedet en hel del. Det er her at forskellen på de dyrere og billig modeller kommer til udtryk. De billige modeller har meget dårlige og sløve skær, som ikke en gang er skarpe når du køber maskinen. De bedste modeller på markedet er vildt skarpe fra starten af, og det bliver de stort set ved med at være. Skærehoveder skal være fremstillet i den bedste stål, så det giver de bedste resultater, og den bedste stål koster en del mere end den billige. Men det er her du får noget for pengene, og det er her at holdbarheden bliver meget tydelig. En dårlig trimmer holder ikke mange måneder, mens en kvalitetstrimmer holder i rigtig mange år.

  Wella er kendt for en suveræn kvalitet, og denne model er ingen undtagelse. Den gør arbejdet perfekt, og du kan roligt investere i den, for den er alle pengene værd. Betal altid en smule mere for god kvalitet, det tjener sig ind mange gange, fordi at holdbarheden er betydelig længere end ved nogle billigere alternativer. De bliver for dyre i længden.

  Den leveres med lade station og strømforsyning, afstandskam, olieflaske til eftersmøring, rensebørste, og en grundig brugervejledning, som du skal læse før brug. Vejledningen giver dig rigtig mange gode tips til, hvordan du får det optimale ud af din nye maskine, og du får en udførlig vejledning i, hvordan du kan bruge alle de mange muligheder som følger med dette apparat. Se for eksempel, hvordan du skal holde maskinen for at få den helt perfekte trimning, det kan du spare meget tid på.

  Hvis du er en travl mand, og du skal have det hurtigste og bedste resultat, så er denne maskine helt perfekt til dig. Her tager det ikke lang tid i dit morgenritual, når du skal hurtigt ud af døren, og i gang med dagens vigtige gøremål.

  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  1.149,00 1.149,00
  Gå til forhandler
 • 538,95DKK - Gå til Produkt

  Babyliss er en af de bedste og førende producenter på markedet, når det handler om skæg- eller hårtrimmere, og de udemærker sig særligt, når det gælder kvaliteten. Med denne model får du mulighed for både at trimme dit skæg og hår. Der findes mange kombimaskiner på markedet, og denne er en af de bedste.

  Du får fem hoveder med i handlen, som du let kan skifte, alt efter om du skal bruge den som hårtrimmer eller skægtrimmer. Derudover er der flere indstillingsmuligheder som du også kan skifte imellem. Hvis du er i tvivl om det er den ene eller anden indstilling, så må du prøve dig lidt frem, og se, hvad der passer bedst til dig. Maskinen er udstyret med 3D slebne blade, som betyder, at selvom dine hår ikke ligger lige, så skærer bladene dem helt perfekt.

  Skæret på Babyliss’ maskine er essentielt for dig som har brug for en perfekt trimning, uanset hvor det er. Knivene er så skarpe, at de skærer dit hår helt præcist, og det giver et flot resultat, som mange vil bemærke. Når du trimmer dit hår, så vil det tydeligt kunne ses på dit udseende, og Babyliss har produceret denne meget præcise trimmer til dig, som ikke accepterer et halvdårligt resultat. Du skal ikke gå på kompromis, og købe en maskine som ikke lever op til denne models kunnen. Den gør en stor forskel, og detaljerne i resultatet vil tydeligt kunne ses af både venner, kolleger og familie.

  Selvom skæret er meget skarpt og gør arbejdet helt perfekt, så har Babyliss også sørget for, at maskinen ikke er alt for hård ved din hud, og du vil ikke få hverken skægpest eller røde plamager i ansigtet. Det er normalt, at du i de første dage, kan få lidt rødmen hvor du har trimmet med din nye trimmer, men det forsvinder i løbet af et par dage. Det kan du også forebygge ved at bruge lidt hudprodukter som for eksempel pre-shave, after-oil eller aftershave. Men det kender du nok i forvejen. Det vigtigste er, at du her får en maskine, som både skærer helt suverænt, og som er meget nænsom eller skånsom mod din hud.

  Modellen her kan du bruge både som barbermaskine, hår- og skægtrimmer, til næse og ører, og du kan endda tage den med ibadet, hvis du ønsker det. Derfor er denne Babyliss E835E en helt perfekt kombi- eller multimaskine, som kan lidt af hvert, og som opfylder de flestes behov for en solid og holdbar løsning. Den leveres med en smart stander til opbevaring, og med tre års garanti. En super maskine til prisen.

  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  499,95 538,95
  Gå til forhandler

Generelt Information

En trimmer eller barbermaskine skal virkelig være holdbar, da den skal bruges meget ofte. Det stiller enormt store krav til maskinens teknik og holdbarhed, og det har vi kigget meget nærmere på. Lever maskinerne op til simple krav, og er de prisen værd, i forhold til den kvalitet der bliver leveret til kunderne. Vi ved, at det er vigtigt for dig som forbruger, at du kan være sikker på, at når du investerer mange penge i en god trimmer eller barbermaskine, så skal det kunne betale sig for dig, ellers kunne du jo lige så godt købe en meget billig model til 200 kroner i et supermarked, og så skifte hvert andet år.

Vores test viser seks super gode modeller, som hver især klarer sig rigtigt godt, og som er alle pengene værd. Det betyder, at du som forbruger kan regne med, uanset prisen, at maskinen fuldt ud lever op til sit rygte – at den holder i rigtig mange år, og derfor er en rigtig god investering. Så ud over maskinens kvalitet, så skal du kigge på de detaljer eller funktioner, som den enkelte model giver dig som forbruger, og hvilke fordele det giver dig. Trimning og barbering er jo en personlig sag, og her handler det jo meget om, hvilke personlige behov du har.

Er du typen som tit skifter fra skæg til ikke skæg, så skal din løsning jo kunne flere ting, og have lidt flere funktioner, end hvis du udelukkende går med skæg. Derfor er det vigtigt, at når du læser vores test, at du kigger på dit personlige behov, i forhold til de seks modeller, og om de kan imødekomme alle dine krav, eller om de kun delvist gør det.

Kvalitet og priser

Selvom det ikke altid er helt tydeligt for forbrugere og kunder, så hænger kvalitet og pris altid sammen. Vores test indeholder kun trimmere og barbermaskiner som lever op til de høje krav, som alle burde stille til deres maskiner. For det første skal maskinerne kunne udføre deres funktion eller arbejde helt perfekt. Det betyder for en trimmers vedkommende, at den kan skære en rent snit i dit hår eller skæg, uden at det bliver skævt eller at det skal gøres i flere omgange, fordi skæret eller kniven er for sløvt. Vi oplever alt for ofte, at folk køber al for dårlig kvalitet, og det går både ud over resultatet af trimning eller barbering, og så har det store konsekvenser for huden. En dårlig trimning eller barbering betyder upræcise og sløve skær eller knive, som ikke gør arbejdet godt nok, og så bliver resultatet uensartet. En uensartet barbering er noget af det værste for både skæg eller stubbe, og for huden generelt. Det giver en masse gener som du må lide med, og det kan de færreste leve med i længden.

Mode skift

Det er blevet så moderne for mænd at have skæg, og mange troede ikke dette var muligt. I mange år har det været helt almindeligt, at de fleste mænd altid har været glatbarberet fra morgenstunden af, men nu har moden vendt op og ned på det. Nogle mener, at det startede med – lad skægget stå kampagnen, Movember i 2015, for at bakke op omkring kampen mod kræft, og siden er det blevet en hel bevægelse, og nu er det meget tydeligt i gadebilledet. Rigtig mange har anlagt skæg, og det er mange former for skæg, og fuldskæg er blevet et hit hos mange mænd.

Når man har skæg, så stiller det store udfordringer i forhold til at holde det, sådan at det også virker pænt og veltrimmet. Det er de færreste som mener, at et uplejet skæg giver ens udseende noget godt. Derfor er det vigtigt, når man har valgt at få skæg, så skal det plejes på alle mulige måder. Skægget skal trimmes, så det løfter dit udseende, og sådan at det ser soigneret ud.

For at holde dit skæg velplejet og soigneret, så kræver det noget udstyr og nogle produkter, så det gør det nemt i hverdagen. Det tager tid at stå med en kam og en saks, så det er ikke det folk vælger at bruge. Det handler om skægtrimmere og barbermaskiner, som gør det meget hurtigere og meget lettere, så det ikke behøver at tage ret lang tid hver morgen.

Når du skal vælge den helt rigtige metode til dig, så gælder det om, at du selv har lidt styr på, hvad du vil med dit skæg. Skal det vokse og blive længere, eller vil du beholde den længde, som det har i dag? Når du ved det, så skal du have en slagplan som du så følger, i forhold til at klippe og pleje skægget. Når du vælger det bedste udstyr og de bedste plejeprodukter, så vil du undgå skægpest og de kedelige og irriterende røde pletter i huden. Det ser usoigneret ud, og det giver en masse kløe og gener, som du gerne vil være foruden.

Er du typen som har særlig følsom hud, så kræver det indimellem en kort tilvænning af endten en trimmer eller en barbermaskine. Din hud skal lige vænne sig til behandlingen, og hvis du smører din hud ind i lidt after-oil, aftershave eller lignende, så går der ikke mange dage, så giver din nye maskine dig ikke flere problemer.

Konklusion

Uanset hvilken barbermaskine, skæg- eller hår trimmer du vælger fra testen her, så får du meget for pengene, og det gælder både i forhold til kvalitet og til en fantastisk skånsom trimning eller barbering. du skal passe på din hud, dit hår og dit skæg, og det gør du nemmest ved at have det bedste udstyr, som hjælper dig med dette. du skal derudover også tænke på, at hvis du smører dig med for eksempel aftershave eller olie bagefter, så vil også kunne forbygge irritation, de første gange du bruger en ny maskine.

En ny maskine kræver lidt tilvænning på mange måder, og du skal jo lige lære din nye maskine at kende. Når først du er dus med maskinen, så vil det gå som en leg. En ny maskine er både mere effektiv og skånsom, og så sparer du dig for meget tid i hverdagen. Hvis du er en travl mand, så er det måske nu, at du skal købe din nye skæg trimmer eller barbermaskine, og så på den måde slå to fluer med et smæk. Bedre og hurtigere barbering eller trimning.

Hvis ikke du lige selv står og mangler en helt ny trimmer eller barbermaskine, så kan vi anbefale alle modellerne i vores test, som en perfekt gave til en du kender. Det er altid lækkert at modtage noget nyt som ovenikøbet er fyldt med kvalitet og værdi for pengene.