Radiatortermostat, radiatorventil og termostatventil, ja kært barn har mange navne men det du drejer på for at skrue henholdsvis op eller ned for varmen i din bolig hedder ganske simpelt en termostat. Der er efterhånden kommet et bredt udvalg af termostater og dertil selvfølgelig også stort spænd i prislejet.

Der er mange som sælger og udbyder termostat til radiator, og variere markedet ikke længere kun på design, men lige så meget på funktion og features. En termostat er nærmest gået hen og blevet en gadget i nogle hjem.

 • Danfoss Link Connect er nok den bedste radiatortermostat hvis du ønsker det praktisk, elektronisk og nemt at styre radiatorvarmen og derved temperaturen i din bolig.

  Danfoss Living Connect startpakken består af fem radiatortermostater, én kontrolenhed med netadapter til stikkontakt. Herudover er der én Danfoss Link CC med indbygget WiFi, denne enhed er den som giver dig mulighed for at styre og kontrollere boligvarmen uanset hvor du opholder dig. Enheden kan også styre gulvvarme, ventilationsanlæg og tænd/sluk kontakter.

  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  3.299,75 3.354,75
  Gå til forhandler
 • Trådløs kontrol af din temperaturstyring i hele huset.

  Når du har erhvervet dig en Danfoss Living Connect startpakke, kan det være interessant at investere i flere termostater da din bolig ofte har flere radiatorer end der er termostater i startpakken.

  De enkeltstående radiatortermostater forbindes på samme måde som dem i startpakken til din kontrolenhed og kan herefter styres fra din smartphone. Fra din Danfoss Link kan du indstille samtlige termostater såvel som du kan indstille temperaturen i de individuelle værelser.

  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  329,75 384,75
  Gå til forhandler
 • Hvis du går med tanker om at investere i de smarte Danfoss Living Connect termostater, kan det være en god idé at sikre dig at dine ventilerne på dine radiatorer er kompatible med de nye termostater. Er dine nuværende radiatorer gamle sker der at de ikke er kompatible, du kan derfor tilkøbe Danfoss adaptor med pakdåse og få det hele til at fungere alligevel.

  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  70,75 125,75
  Gå til forhandler
  75,00 144,00
  Gå til forhandler
 • Med Danfoss Eco programbar termostat har du mulighed for at lege med 3 programmer, og derved tilpasse varmen i din bolig så du ikke spilder penge på at fyre op når det ikke er nødvendigt.

  Living Eco er per standard installeret med tre forskellige programmer der passer de mest gængse behov. Er det tilfældet at du har arbejdstider som ikke passer den gennemsnitlige person, eller har du bare lyst til at selv at opsætte dine programmer er det muligt at tilpasse helt efter egne behov. Den elektriske termostat arbejder med faktorer som; dag, tid og temperatur. Herved får du mulighed for at indstille et hverdags program, weekend og en ekstra til specielle behov. Termostaten er også udstyret med en funktion der gør at varmen bliver lukket ved pludselig temperatur fald, som for eksempel forekommer ved udluftning.

  Strøm kilde: 2x AA batterier.

  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  303,75 358,75
  Gå til forhandler
 • Termostaten her er af den gode gamle slags. Den er dejlig simpel og ligesom vi alle kender den. Den har “snap” tilslutning som sikre nem montering, frostsikring og giver samtidig dig muligheden for at begrænse eller blokere for temperaturindstillinger.

  Termostaten er fra 1994 og passer til alle RA ventiler tilbage fra 1985 og frem. Temperatur spændet går fra 5 til 26 grader.

  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  177,75 232,75
  Gå til forhandler
 • Tado er et nyt skud på stammen af ”smart termostat”. Ifølge producenten er her tale om intelligent varmestyring, og hvis du benytter Tado til dine radiatorer vil du kunne spare helt op til 30% på din varmeregning. Termostaterne er utrolig brugervenlig og der kræves ikke de store håndværkerfærdigheder for at sætte Tado til din radiator. Tado termostaten leveres inklusive adapterer til de mest gængse termostater og ved at benytte brugermanualen i Tado’s egen app burde du have monteret dine nye enheder i løbet af ti minutter.

  Tado kan kommunikere sammen med Apple HomeKit, IFTTT og Amazon Alexa.

  Et starter kit indeholder:

  • 2 x Tado radiator termostater
  • 1 x Internet Bridge + netværks- og strømkabel
  • Radiator adaptere: RA, RAV og RAVL
  Forhandler Pris Totalpris Trustpilot Læs mere
  599,00 628,00
  Gå til forhandler

Smart termostat

Med den nyeste generation af radiator termostater kan du styre temperaturen i din bolig fra din smartphone eller tablet, du har altså mulighed for at få dig en trådløs termostat. I forhold til de gamle modeller er der her tale om en elektrisk termostat eller digital termostat. I forhold til det gamle system som giver dig mulighed for at vælge et punkt mellem frost symbolet og op til fem eller seks, er det nu muligt at vælge en bestemt temperatur. Yderligere er det muligt at installere programmer, så du ikke spilder penge på at varme boligen op i timer hvor du alligevel er ude af huset eller ligger varmt og trygt under din dyne. En af de førende indenfor elektriske termostater er Danfoss, som har udviklet Danfoss Link. Hvilket er i den mere intelligente ende, og giver dig kontrol over dit hjem lige meget hvor i verden du befinder dig.